logóA pályázat konzorciumi formában valósult meg. A projekt sikeres és hatékony megvalósítása érdekében támogató csoportot hoztunk létre, akik a projekt megvalósítása során feladatok kaptak, és részvételükkel részt vettek a projekt céljainak sikeres megvalósításában.

 

 

 A pályázat konzorciumi formában valósult meg. A projekt sikeres és hatékony megvalósítása érdekében támogató csoportot hoztunk létre, akik a projekt megvalósítása során feladatok kaptak, és részvételükkel részt vettek a projekt céljainak sikeres megvalósításában. A Jelen projekthez kapcsolódik a TOP-4.3.1-15 kódszámú pályázat, az infrastrukturális fejlesztések valósult meg, a jelentős mértékben felajánlják a lakók életkörülményeinek javításához.
A TOP-5.2.1-HB1-2016-00004 kódszámú projektben társadalmi hátrányok kompenzációs célzó szociális, oktatási, foglalkoztatási, egészségügyi, közösségfejlesztési és közbiztonsági programokat valósítottunk meg a projekt keretein belül.
A projekt keretein belüli szociálisk kerültek bevonásra, akik közreműködtek az akcióterület lakossági bevonásában.
A projektben kiemelt helyet foglaltak el a közösségfejlesztést célzó, a társadalmi integrációt segítő programok, a folyamatos szociális munka, foglalkoztatási programok és a kiskertprogram. A programjainkhoz anyag-, és kisértékű eszközbeszerzést is megvalósítottunk, a program megvalósításához szükségesek. Minden rendezvényünk, programunk, megrendezett alkalmunk a környezet és esélytudatosságot tükrözte.

A település típusú Közösségi ház, amely a gyerekesély projektben a fiatalokat, és a családok felnőtt tagjait szólította meg, a legtöbb helyszínt képes a tanulást segítő foglalkozás, a szociális munkásoknak és eseményeknek.

A projekt zárása: 2021.03.31

Nyitó sajtóközlemény (innen letölthető)

Záró sajtóközlemény (innen letölthető)

Projekttábla (innen letölthető)