Tisztelt Lakosság!

A kialakult járványügyi helyzettel kapcsolatosan számos kérdés vetődött fel a lakosság, önkormányzatok részéről, melyek elsősorban a víz minőségére, fogyaszthatóságára vonatkoznak.

 

Hangsúlyoznánk: Társaságunk szolgáltatási területén kiváló minőségű a csapvíz, az bátran fogyasztható!

A koronavírus-járvánnyal összefüggésben jelenleg egy mindenre kiterjedő intézkedési tervet dolgozunk ki, amelyek tartalmazzák a járvány különböző fázisaiban szükséges lépéseket.

Éppen ezért számos óvintézkedést vezettünk be. Az egyik, hogy határozatlan ideig a vízmérő leolvasással foglalkozó kollégák – a személyes találkozások elkerülése érdekében - nem keresik fel a lakosokat otthonukban. Arra kérjük a fogyasztókat, hogy a mérőállást online ügyfélszolgálati felületünkön, a www.vizcenter.hu weboldalon rögzítsék vagy diktálják be a Call Centeren keresztül az ingyenesen elérhető 06/80-205-157-es telefonszámon. Amennyiben nem érkezik diktált adat, úgy becsült adatok alapján állítjuk ki a számlát.

A mérőcsere, vízbekötés- és szennyvíz bekötés átvételünk ugyanakkor ideiglenesen szünetel.

A csőtörésekkel kapcsolatos bejelenéseket természetesen folyamatosan fogadjuk, és a lehetőségekhez mérten a lehető leggyorsabban javítjuk a keletkezett hibát.

Ugyancsak a vírus terjedésének megakadályozása céljából március 18-tól további rendelkezésig zárva tartjuk ügyfélszolgálati irodáinkat. Ezen időszakban is teljes kapacitással működik azonban az online és telefonos ügyfélszolgálat, de Fogyasztóink eljuttathatják kérdéseiket, panaszaikat írásban is e-mail- és postacímükre.

Az online ügyfélszolgálati felület a www.vizcenter.hu weboldalon érhető el, itt számos ügy elintézhető.

Azt ajánljuk ügyfeleinek, hogy vízdíjszámlájukat is inkább otthonról egyenlítsék ki, mely nem csak gyorsabb, de jelen helyzetben biztonságosabb is.

Az ingyenes Díjnet számlabemutató rendszer segítségével a Társaság által kibocsátott számlákat kifizetheti bankkártyával, netbankon keresztül, csoportos beszedési megbízással vagy eseti banki átutalással. Ennek elérhetősége: www.dijnet.hu

Tudjuk, a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet senkinek nem egyszerű és könnyű: számos család került vagy kerül ezekben a hetekben, hónapokban igen nehéz élethelyzetbe. A TRV Zrt. úgy próbál segíteni ügyfeleiknek, hogy a kikötéseket átmenetileg felfüggesztjük.

Kérjük Önöket – amennyiben erre van lehetőségük – tájékoztassák honlapjukon, helyi újságjukban, hirdetőtáblán a lakosokat az ivóvíz biztonságáról, valamint az általunk bevezetett óvintézkedésekről, változásokról.

Reméljük, a jelenleg kialakult járvány-helyzet mihamarabb a múlté lesz és életünk visszatérhet a régi kerékvágásba. Addig is kérjük együttműködésüket, megértésüket, hiszen úgy gondoljuk, csak együtt, közösen, odafigyeléssel lehet a vírus terjedését lassítani, valamint a felesleges pánikot elkerülni.

Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

0
0
0
s2sdefault