Tisztelt Lakosság!

A Kormány által kihirdetett veszélyhelyzeti intézkedésekkel összhangban a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara napi működése során a lehető legminimálisabbra kívánja csökkenteni a koronavírus-járvány terjedésének lehetőségét, a személyes ügyféltalálkozások számát, ezzel is megóvva munkavállalói és a kamarai tagság egészségét. Ezért tájékoztatni szeretnénk, hogy a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2020. március 16-tól a falugazdász-hálózatánál rendkívüli ügyfélfogadási rendet vezet be. A falugazdászok csak a kijelölt irodákban lesznek jelen, a pontos irodalistát mellékletként küldjük. 

 

A Kamara kéri tagjait, hogy személyesen csakis kiemelten indokolt esetben, kizárólag előzetes telefonos bejelentkezés alapján keressék fel az irodákat.

Március 20-ig a főállású őstermelők őstermelői igazolványának érvényesítése, a március 20. előtt értékesítést végző őstermelők és az anyajuh támogatást beadó ügyfeleket fogjuk kiszolgálni. 

Emellett a NAK vezetősége a megyei igazgatóságokon dolgozó munkavállalók számára otthoni munkavégzést rendelt el. Az ügyintézők az otthoni munkavégzés során is a megszokott magas szakmai színvonalon tudják segíteni a kamarai tagokat. 

A NAK Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóság Debrecen Tessedik Sámuel u. 1. alatti központjában ügyeletet vezetünk be, itt is érvényes az, hogy csak a legsürgősebb esetben keressék fel az Igazgatóságot. A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és az 52/503-310 központi elérhetőségeken továbbra is a megszokott hivatali munkaidőben kereshetik az Igazgatóságot. 

A NAK központi ügyfélszolgálata is az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és az ingyenesen hívható, a +36 80 900 365-ös zöldszámon áll a tagok rendelkezésére. 

Amennyiben mégis halaszthatatlanná válik, hogy személyesen keressék fel irodáinkat csak abban esetben van módunkban az ügyfeleket kiszolgálni, amennyiben az ott kifüggesztett járványvédelmi intézkedéseket betartják. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük. 

Főszabályként március 16-tól minden rendezvényt, képzést, személyes találkozót és helyszíni szemlét, vizsgát lemondunk. Ez alól kivételt képeznek a már meghirdetett, legkésőbb március 22-ig lezáruló kötelező és 80 órás képzések. 

Hamarosan felmérjük tagjaink körében a járvány agrárgazdaságra gyakorolt hatásait és annak csökkentésére vonatkozó javaslatokat kívánunk megfogalmazni. Tisztelettel kérjük az Ön segítségét is amennyiben az agrárgazdaság jogszabályozását, illetve a települések helyzetét, falugazdász ügyfélfogadását érintően speciális javaslatai, észrevételei van küldje meg részünkre. 

Kérem, hogy a polgármesterként segítsen abban, hogy ezen információk eljussanak a tagokhoz.

Szólláth Tibor, elnök

0
0
0
s2sdefault